Tak aj u nás už zavládol predvianočný vypekací ošiaľ. Hoci Vianoce budeme tráviť u rodiny, rozhodla som sa predsa len otestovať moje schopnosti, výdrž a napiecť nejaké to vianočné trvanlivé pečivo. Veď o čom by bolo predvianočné obdobie, keby sa pri pozeraní vianočných filmov nič nevypekalo, nerozvoniavalo by bytom perníkové korenie, škorica či muškátový orech? V prvej časti vianočného pečenia prinášam recept na takmer špaldové linecké koláčiky (inšpirace Dobré Jedlo december 2014), kde orechovú príchuť špaldovej múky dopĺňajú pomleté mandle a sladkú chuť krásne vyrovnáva kyslý ríbezľový lekvár. Tak ak vás už omrzelo 15 druhov koláčov, ktoré pečiete rok čo rok, prinášam zaujímavú a relatívne zdravú alternatívu:)
Zdobiace pero/ceruzku kúpite tu.
Ingredients Instructions
https://www.thestoryofacake.sk/vianocne-pecenie-part-1/
Pridaj komentár