Asi ste si na mojom fejsbúkovom profile povšimli, že včera som moju krízu zaháňala koláčom (mám pocit, že to robím pričasto). Našťastie bol dezert dosť veľký a ostalo na posilnenie sa pred náročnými pracovnými stretnutiami aj dnes ráno:P Ako som už spomínala, tento brutálny čízkejk je nenáročný na prípravu a dá sa povedať aj na ingrediencie. Nie je čo pokaziť, tak ak ste čízkejk ešte nikdy nepiekli, môžete začať týmto jednoduchým receptom. Hlavne dávajte pozor a sledujte si čas pečenia (s čím som ja kedysi mala značný problém). Keď začnú okraje koláča tmavnúť a stred sa ešte stále trochu trasie, treba ho vybrať. Prípadne vypnúť rúru a nechať ho vychladnúť tam. A keď je celkom vychladnutý, šup s ním ešte na pár hodín do chladničky. Ja viem, čakanie na tú úžasnú tvarohovú rozkoš môže byť mučivé, ale my to vydržíme. Veď ako sa hovorí, na dobré sa oplatí počkať (doteraz som myslela, že sa to hovorí iba o chlapoch, ale s koláčmi je situácia tá istá, nie?:)
Ingredients Instructions
https://www.thestoryofacake.sk/tvarohovy-cheesecake-s-visnovo-ribezlovym-topingom/
Eva says
vyzerá luxusne! ste ako na zavolanie s týmto receptom! týždeň hľadám recept na zaujímavý a zdravý cheesecake pre priateľa k narodkám! zajtra sa ho chystám piecť 🙂 dnes som zháňala pohánkovú múku, môžem sa spýtať aký ste mali priemer formy?
The Story of a Cake says
Ahoj Evka, to sa teším, že si si vybrala práve môj čízkejk! Určite to bude parádne prekvapko pre priateľa! 😛 Priemer formy bol 22 cm:) Držím palce:)
Eva says
super tak presne taku mám 😛
dakujem snad sa podar na prvú šupu takto krasne ako Váš! 🙂
Sláwka says
Akurát som si dala zamraziť aj ríbezle aj višne a o dva týždne upečiem hneď dva naraz, jeden určite nebude stačiť 🙂
The Story of a Cake says
Ano, dva su vzdy lepsie ako jeden 😛 A urcite sa to zje na posedenie!:P
Agi says
skvelý recept uplne sa mi vydaril. Celá rodina happy 🙂 ďakujem