Aj vy sa tak prestrašne tešíte, že už je konečne (jarnýýýý!) víkend? Ani sme sa nenazdali, už je po Veľkej noci, konečne zavítala medzi nás pani Jar a pomaly, ale isto zhadzujeme zimné vrstvy a hádam nás už nečaká žiadny bláznivý vrtoch aprílového počasia.
Ja mám pre vás ako víkendovú inšpiráciu na pečenie túto ferrero rocher tortu. Pravda je, že mňa ste vlastne inšpirovali vy, keď sme riešili v komentároch veľkonočné pečenie (za čo veľmi pekne ďakujem). Torta nakoniec padla za obeť v práci ako môj narodeninový dezert a môžem čestne pioniersky prehlásiť, že táto nebezpečne vyzerajúca trojitá dávka čokolády nikomu neublížila:) Tak čo, upečiete si ju aj vy cez víkend?
Ingredients Instructions
https://www.thestoryofacake.sk/ferrero-rocher-torta/
Mary says
This looks amazing! I tried translating the recipe to english but it’s still confusing. Can you please translate it . Thank you.
Mary says
Ahoj, chcem sa opytat, ci ten korpus má byť po upeceni ako brownies? …este taky vlhky vo vnútri, lebo som ho po polhodine vybrala a špajdlu som mala este dosť od cesta.