Neviem z akého dôvodu bol za najdepresívnejší deň v roku zvolený práve tretí januárový pondelok. Každopádne je to pondelok. Musíme vstávať a cestovať do práce po 2 dňoch strávených príjemným leňošením.. A to je dosť depresívne. No a či sa už pravidelne zobúdzate s dobrou náladou alebo aj vy zapadáte do štatistík o depresívnom „Blue Monday“, mám pre vás tip ako si začiatok nasledujúceho šedého, mrazivého týždňa vylepšiť. Budete prekvapení, ale čo tak si niečo upiecť:DDD Teda nie NIEČO, ale konkrétne tieto dekadentné čokoládové browniesky. Brownies sú už klasika a najviac sa hodia…baby, veď viete kedy. Presne vtedy, keď máme chuť zožrať celú 300 g čokinu na posedenie a potom si kvôli tomu poplakať:DDD A občas je celkom fajn ich skombinovať s niečím sviežim…a keďže maliny boli prvá vec, na ktorú mi oči padli, keď som otvorila mrazničku…vznikli brownies s malinovou penou. Intenzívna chuť čokiny a svieže maliny navrchu. Hmmm, to vás musí presvedčiť, aby ste sa zajtra poobede pustili do pečenia…
June @ How to Philosophize with Cake says
I definitely wouldn’t be blue if I had one of these brownies! They look scrumptious, love the pink raspberry mousse 🙂
Barbora says
KolÁčik vyzerá krásne a lákavo!Veľmi rada by som ho upiekla aj doma ale nemám dobré skúsenosti so želatínovými plátmi, mohla by som použiť aj stužovač, ktorý sa pripravuje za studena? Ďakujem pekne
The Story of a Cake says
Ahoj Barbora, ja zase nepouzivam ten za studena:)) ale podla mna mozes..ide len o to, aby pena stuhla:)
Sandra says
Zdravim ta sikovnica,
Milujem farebne kombinacie a tot je jeden z najkrajsich brownies ake som kedy videla!
Ta poleva sa mi ale zda velmi tenucka na to, kolko je v nej surovin – spotrebovala si ju celu?
Diky za odpoved 🙂
Lena says
tak tohle je naprosto luxusni dezert.! opravdu vynikající, vláčný, vyvážený. sklidila jsem s ním velký úspěch. děkuji moc.za recept